Handla på nätet eller hos optikern?

Att handla linser på nätet har blivit allt vanligare men vad är egentligen att föredra? Fortfarande kan det kännas säkrare att handla sina linser i en vanlig butik där man kan få råd och hjälp av en legitimerad optiker.

Oavsett hur du väljer att göra måste du alltid besöka en legitimerad optiker för att ta reda på vilken styrka du ska ha på dina linser. Glöm dock inte att du måste köpa dina linser hos optikern du gör din synundersökning. Det går alldeles utmärkt att enbart göra undersökningen och sedan köpa dina linser någon annanstans även fast optikern kanske vill få det till att kännas som att situation är en annan.

När du väl fått din ordination av optikern spelar det sedan inte någon roll var du köper dina linser. Med andra är självklart det billigaste alternativet det absolut bästa för dig. Billigast linser hittar man nästan uteslutande på nätet. Så länge du handlar från ett välkänt online-företag behöver du inte oroa dig för att du inte ska få dina varor. Många erbjuder även en snabb frakt vilket innebär att du inte behöver planera ditt inköp långt i förväg. Givetvis är det inget fel på att handla dina linser direkt hos en optiker men om det är pengar du vill spara rekommenderar vi dig att handla på nätet.